iLikeIT. Trucuri mai puțin cunoscute despre WhatsApp

Ultima actualizare: 10-11-2020 10:42
iLikeIT. Trucuri mai puțin cunoscute despre Whats...
iLikeIT. Trucuri mai puțin cunoscute despre Whats...

Astăzi vorbim despre WhatsApp. Învățăm câteva trucuri noi, pentru că toți suntem utilizatori.

 

Cristian Florea ne spune mai multe despre noutăți, pentru că WhatsApp ne-a lovit cu foarte multe informații în ultima perioadă.

Toate promoţiile de Black Friday 2020. Intră AICI ca să nu pierzi reducerile momentului!

 

 

Sunt două lucruri notabile. Sunt mesaje care dispar după 7 zile, adică aveam opțiunea ca în anumite chat-uri să setăm ca mesajele să dispară singure, fără să le ștergem noi, doar că este și un truc aici.

Dacă eu setez ca mesajele să dispară, trebuie să fii și tu de acord cu lucrul acesta, altfel ele nu vor dispărea. Opțiunea va fi disponibilă în curând.

A doua noutate este legată de spațiul pe care îl ocupă WhatsApp în telefonul tău, este o problemă întâlnită peste tot.

Au redesenat zona aia care îți arată cât spațiu ocupă WhatsApp și poți să vezi un top al lucrurilor care îți ocupă spațiul în telefon.

Ce facem când vrem să lucrăm puțin la Privacy? O să vedem Screen Lock, o setare care îți permite ca atunci când se deschide WhatsApp-ul să-ți scaneze fața și să nu se deschidă dacă nu ești tu în fața telefonului.

Este un lucru care ține de securitate, să nu-ți poată citi mesajele oameni pe care tu nu-i știi.

Iar pentru când nu vrem să salvăm fotografiile primite, WhatsApp are și această setare activată, pentru a nu mai avea acea aglomerare de poze în galeria telefonului.

 

Cum salvezi un mesaj primit

 

La mesaje, dacă dai swip unui mesaj primit, vei putea răspunde doar la acel mesaj, nu la întreaga conversație.

Un alt truc interesant este că poți salva mesaje importante. Dacă cineva îți trimite un mesaj pe care vrei tu să îl reții și să nu se piardă în lista de discuții, ții apăsat pe acel mesaj până îți apare acel buton de Star și când apeși pe el, acel mesaj se salvează.

Mai avem și varianta prin care putem modifica fontul mesajelor pe care le trimitem.

Selectăm cuvântul sau mesajul pe care vrem să îl scoatem în evidență și va apărea un buton de bold, italic sau opțiunea de a tăia cu o linie.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO