iLikeIT. Noile servicii anunţate de Apple. Toate sunt pe bază de abonament lunar


Ultimul update: Marti 26 Martie 2019 20:06
Data publicarii: Marti 26 Martie 2019 08:26
Categorie: iLikeIT

Apple are de-acum noi servicii disponibile pentru utilizatorii săi. Veşti proaste însă, niciunul nu este disponibil gratuit, ci pe bază de abonament lunar.

Starul ceremoniei a fost serviciul de streaming Apple TV PLUS, dedicat filmelor, serialelor și documentarelor. Va concura cu Netflix, iar compania lui Tim Cook investeşte în el milioane de dolari. Ca să marcheze cum se cuvine evenimentul, pe scenă au urcat vedete de top de la Hollywood, printre care Oprah Winfrey, Jason Momoa, Jennifer Aniston sau Steven Spielberg.

Serviciul va aduce o serie de producţii originale Apple, care să concureze "Game Of Thrones" de la HBO sau "Stranger Things" al celor de la Netflix. AppleTV Plus va fi disponibil din această toamnă, în peste 100 de tari.

Un miliard de pământeni se joacă în fiecare lună pe un dispozitiv Apple, aşadar şi jocurile sunt o sursă foarte importantă de venit pentu compania din Cupertino. Iar Apple vrea să aducă titluri la fel de bune ca acelea de pe console ori PC-uri, cu un serviciu pe bază de abonament, botezat Arcade.

Peste 100 de jocuri vor fi disponibile din această toamnă, de la companii mari sau independente. Ideea e ka pe baza acestui abonament să puteţi descărca orice joc din listă, cu promisiunea că nu veţi fi forţaţi să vedeţi reclame ori să investiţi în jocuri, ca să creşteţi mai repede.

Apple intră şi în domeniul bancar! Printr-un parteneriat cu Goldman Sachs, şi-a lansat propriul card de credit, cu dobânzi mici, şi fără comisioane de administrare. Din aplicaţia ApplePay, clientul îşi va putea administra rambursarea creditului şi poate vedea în detaliu pe ce şi-a cheltuit fiecare dolar. ApplePay, serviciul portofel virtual, are deja peste 10 miliarde de tranzacţii efectuate în toată lumea, dar nicio veste despre când va ajunge şi-n ţara noastră.

Apple News Plus este un alt serviciu pe bază de abonament. Cu 10 dolari pe lună clienţii Apple vor avea acces la sute de ziare şi reviste, care pot fi citite pe tableta, macbook, iPhone sau iPad. News Plus este disponibil, pentru început, doar în Statele Unite și Canada, iar spre sfârşitul anului va ajunge şi în Marea Britanie şi Australia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Apple a lansat un serviciu de televiziune și filme, dar și un card de credit
iLikeIT. Care este cel mai bun abonament pentru filme şi seriale online
Tim Cook şi-a schimbat numele pe Twitter în Tim Apple, după ce l-a „botezat” Trump