Facebook permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane

Dată publicare: 24-07-2020 09:20
Dată actualizare: 24-07-2020 09:25


Facebook permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane

Facebook a anunţat că lansează o funcţie care va permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane.

 

Utilizatorii vor putea invita persoane să participe la ”Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe Facebook, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook.

Inițiativa intensifică eforturile Facebook de a profita de creşterea puternică a cererii pentru servicii de video conferinţe declanşată de criza noului coronavirus, care a transformat Zoom Video Communications într-un nume cunoscut de toată lumea.

 

Transmisiunile în direct s-au dublat

 

Alte companii de tehnologie au lansat servicii similare pentru a atrage utilizatorii. Google, de exemplu, permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferinţe video pe Meet.

Facebook a anunţat că începând de joi lansează în unele ţări funcţia pe platforma sa şi pe Messenger şi că în curând va extinde serviciul în toate ţările unde este disponibil Messenger Rooms. 

Transmisiunile în direct de pe pagini Facebook s-au dublat în iunie comparativ cu anul anterior, în urma măsurilor de distanţare socială impuse de autorităţile mai multor ţări începând din martie, ca reacţie la pandemia de coronavirus.

 

Sursa: News.ro