Un roman a fost desemnat antreprenorul anului in Italia.Cum a reusit sa construiasca in 20 de ani o afacere de 16 mil de euro

18-03-2015 10:12


Florin Simon

Florin Simon face parte din prima generatie de romani care a luat drumul Occidentului, in anii '90, scrie businessmagazin.ro. In doua decenii, acesta a pus pe picoare o afacere de 16 milioane de euro.

Florin Simon a mizat pe dorul romanilor de... Romania, scrie www.businessmagazin.ro, care a realizat un reportaj cu omul de afaceri numit in urma cu tre ani antreprenorul strain al anului in Italia.

Simon s-a stabilit la Roma in urma cu 18 ani si a pus bazele unei companii de import si distributie a produselor fabricate in Romania. Iar depozitul lui a devenit atat de faimos incat este vizitat de romani din toata Peninsula.

In doua decenii Simon a ajuns sa aiba 50 de angajati, toti romani, in timp ce compania lui genereaza venituri de 16 milioane de euro.

Romanul si-a botezat simbolic afacerea Roma...nia SRL. Compania a trebuit sa indeplineasca cinci criterii importante pentru ca Florin Simon sa castige titlul de cel mai bun antreprenor strain: crestere, numar de angajati, inovatie, tineri antreprenori si responsabilitate sociala.

Drumul parcurs de roman spre succes, dar si dificultatile pe care le-a intampinat pe parcurs, pe www.businessmagazin.ro

Sursa: Business Magazin

VIDEO PROTVPLUS.RO