Explicatia Kaufland pentru modificarile facute pe rafturi

08-05-2014 16:42


Kaufland

Retailerul german Kaufland, liderul comertului modern local, nu mai comercializeaza in magazinele din Romania produsele gigantului Coca-Cola, cu exceptia Coca-Cola la 2,5 litri.

Cele doua parti negociaza in prezent reluarea colaborarii, potrivit reprezentantilor Kaufland, care nu inainteaza insa niciun termen privind momentul cand produsele vor reveni pe rafturi.

Contractul dintre cel mai important retailer din Romania si liderul pietei locale de bauturi racoritoare are o valoare de cateva zeci milioane de euro, potrivit estimarilor ZF pe baza datelor din piata. Coca-Cola are in portofoliu produse sub branduri precum Fanta, Sprite, Coca-Cola sau Dorna.

"In aceasta perioada Kaufland nu comercializeaza produse ale companiei Coca-Cola, exceptie facand Coca-Cola la 2,5 litri. (…) Se incearca rezolvarea acestei situatii in perioada urmatoare“, spun reprezentantii retelei germane cu peste 90 de hipermarketuri cu preturi mici in Romania si cu afaceri de peste 1,6 miliarde de euro in 2013, conform estimarilor ZF pe baza datelor din piata. Oficialii companiei Kaufland nu ofera detalii privind motivul pentru care produsele nu se mai gasesc la raft"

Citeste mai multe pe ZF.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO