Alerta maxima in Timis! Un detinut, incarcerat pentru viol, a evadat

Ultima actualizare: 04-11-2012 06:38

UPDATE: Toate localitatile din apropierea orasului Timisoara sunt la aceasta ora rascolite de o armata de politisti, jandarmi si caini de urma. Cu totii cauta un detinut care a evadat de la un punct de lucru in regim deschis.

 

Se pare ca detinutul, in varsta de 47 de ani, a profitat de lipsa de atentie a gardienilor si s-a facut nevazut luand-o la goana printr-un cimitir. Barbatul lucra impreuna cu alti 20 de detinuti la constructia unei hale unde erau paziti de doar doi gardieni.

Fusese condamnat la 10 ani de inchisoare, dupa ce in anul 2005 isi violase propria fiica. Mai avea cel mult un an pana la eliberarea conditionata, deoarece in anii de detentie nu a avut nicio abatere.

Tocmai de aceea a intrat si in programul de lucru in regim deschis, unde detinutii nu sunt paziti efectiv, ci doar supravegheati.

Directorul Penitenciarului Timisoara, Georgica Alexeev, a declarat ca a fost declansata deja o ancheta: "Barbatul a evadat, iar in acest moment il cauta jandarmii nostri. Urmeaza ca si Politia sa inceapa o ancheta", a spus Alexeev.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO