Taxa auto naste in Romania pasiuni dintre cele mai periculoase!

Ultima actualizare: 15-09-2012 04:47

UPDATE: Saptamana a inceput prost, cu gafa autoritatilor care le-au cerut oamenilor de trei ori mai multi bani, daca vor sa isi inmatriculeze masinile vechi. Din pacate, risca sa se termine si mai prost, pentru ca soferii au reactionat cu agresivitate.


Dezbate taxa auto!

Sambata, unii s-au depasit pe ei. Furiosi si chiar periculosi pe alocuri, au incercat sa blocheze intrarile in tara, au inchis de la ei putere drumuri, au impins oameni din afara la proteste, totul sub ochii oamenilor legii care nu au gasit o cale amiabila, dar nici chitantierul de amenzi.

Revolta impotriva taxei auto in varianta noua a fost cat pe ce sa scape de sub control la Timisoara. Pana si pietonii au fost tarati cu forta la mars. La un pas de linsaj au fost si cei care au incercat sa treaca printre oamenii care blocasera soseaua.

Nebunia s-a raspandit pana-n Arad. Masinile protestatarilor au format coloane uriase, semn ca politistii n-au stat o clipa. La fel s-a intamplat si in Cluj.

Vamile din vestul tarii au fost sambata trecatori imposibil de trecut. Drumul european 60, catre Bors, a fost inchis la Oradea.

Nici macar amenzile nu i-au induplecat pe protestatarii din Suceava, unde Drumul European 85 a fost blocat doua ore.

Toate aceste miscari au fost puse la cale de romani care au trimis mesaje pe internet imediat ce Guvernul a anuntat triplarea taxei auto pentru masinile second-hand din 15 decembrie. 

Soferii au protestat si in fata Palatului Victoria.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO