Sorin Ovidiu Vintu este la spital. I s-a facut rau la proces

Ultima actualizare: 23-10-2012 12:08
Sorin Ovidiu Vintu, FNI

Omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu i s-a facut rau, luni, la Tribunalul Bucuresti, unde trebuia sa fie audiat in procesul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

Avocatul lui Sorin Ovidiu Vintu, Viorel Ros, a sustinut, in deschiderea dezbaterilor de luni din procesul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolare Popa, ca omului de afaceri ii este "foarte rau", ca "umbla cu sticluta de nitroglicerina dupa el" si ca starea sa precara de sanatate nu ii permite prezenta la acest termen al procesului, anunta Mediafax.

Viorel Ros a precizat ca el a fost cel care a insistat ca Vintu sa intre in sala de judecata pentru a-si arata disponibilitatea fata de proces, in conditiile in care inca de la inceputul zilei omul de afaceri a sustinut ca ii este rau.

Judecatorul i-a dat voie lui Sorin Ovidiu Vintu sa plece la spital - in conditiile in care la termenul de luni se dorea audierea omului de afaceri - dar doar cu conditia ca la un termen urmator acesta sa faca dovada cu acte medicale a situatiei sale dupa controlul de luni.

Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat din arest in 16 septembrie, dupa o saptamana de detentie. El a fost arestat, in noaptea de 9 spre 10 septembrie, alaturi de soferul sau, Alexandru Stoian, si de omul de afaceri moldovean Octavian Turcan, Tribunalul Bucuresti emitand atunci mandate, pentru 29 de zile, sub acuzatiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la aceasta infractiune. Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alexandru Stoian au interdictie de a parasi tara pe durata cercetarii judecatoresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO