Sechestrat, violat si supus la perversiuni sexuale de propriii lui prieteni

Ultima actualizare: 18-08-2012 03:22

O nelegiure fara limite a socat un sat din judetul Maramures.Un baiat de 14 ani a fost sechestrat de trei tineri, apoi violat si supus la perversiuni. Si de parca chinul lui nu ar fi fost de ajuns, indivizii l-au pus sa bea urina unuia dintre ei.

Totul s-a petrecut la marginea localitatii intr-o cladire parasita in apropierea unei biserici. Cei trei agresori de 16, 18 si 23 de ani il cunosteau pe baiat de multa vreme. Se pare chiar ca erau prieteni.

L-au ademenit in zona, apoi l-au legat de un scaun cu o sfoara, l-au batut, l-au violat pe rand dupa care l-au supus la perversiuni. Totul a durat mai mult de doua ore. Baietii s-au laudat cu ce au facut si asa totul a iesit la iveala. Cand a aflat, mama baiatului s-a dus glont la Politie.

Femeii nu ii vine sa creada ca tocmai baietii pe care ii primise de atitea ori in casa au fost capabili sa-i batjocoreasca in asemenea hal copilul. E distrusa de cand a aflat. Mai mult, povesteste ca bunica unuia dintre agresori a incercat sa-i ofere 1.000 de lei ca sa-si retraga plangerea de la politie, insa ea nici n-a vrut sa auda.

Directia pentru Protectia Copilului s-a autosesizat in urma acestei povesti si a trimis in zona doi reprezentati. In paralel, Politia a deschis o ancheta si cei trei si-au recunoscut fapta. Intre timp trecusera pe la mama baiatului ca sa isi ceara scuze pentru ca i-au facut fiului ei.

Pentru moment, copilul a ramas in grija mamei insa cel mai probabil va avea nevoie de ajutor de specialitate ca sa depaseasca aceasta trauma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO