S-a insurat Miron Cozma!

Ultima actualizare: 28-03-2012 20:32

Fara prea mult alai, dar cu zambetul larg si inima fierbinte, luceafarul Huilei este de astazi un om la casa lui.
 


Miron Cozma, sau "Mironel" pentru proaspata sotie, a spus un "DA" hotarat la Starea civila. Mireasa nu este persoana publica, asa cum au fost in trecut prietenele lui Cozma, dar a reusit sa il tina in sah la prima intalnire, iar in sase luni s-au si casatorit.


Importantul eveniment din viata celor doi s-a consumat la Primaria Voluntari.
 

Ferchezuit la patru ace, mirele Cozma si-a luat mandru sotia de mana si a prezentat-o celor care pana de curand nici nu stiau ca Monica s-a strecurat in viata lui.

Mireasca are 40 de ani si este de profesie avocat. Este de altfel cea care l-a ajutat pe liderul ortacilor din Valea Jiului sa dea in judecata statul roman pentru anii petrecuti in inchisoare. Nu acesta a fost insa motivul pentru care a cerut-o de sotie.

Relatia celor doi a inceput furtunos la sfarsitul lui 2008 si sustin in cor, a fost dragoste la prima vedere. "Rebeli" si "nebuni", dupa cum singuri se caracterizeaza sotii Cozma, sunt fericiti ca au deja trei copii mari din casatoriile anterioare, asa ca isi pot trai viata in doi.

Om matur la 55 de ani, ginerica stie bine ca in orice familie cocosul trebuie sa cante... pe rand.

Pentru cununie, masa si dans, cuplul mai are de asteptat, din lipsa de bani. Pana atunci, in aceasta seara, vor ciocni un pahar alaturi de rude si prieteni, in barul nasilor, care sunt din Ploiesti.

Rebelul mire se aseaza pentru a doua oara in viata la casa lui. Dupa divortul de prima nevasta, Miron Cozma a iubit-o patimas pe cantareata Marinela Nitu, careia i-a scris si foarte multe versuri. Dupa ce a iesit din penitenciar s-a afisat o vreme cu avocata Elena Kramer.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO