Nati Meir, descris de judecator: "Un adevarat infractor!"

Ultima actualizare: 04-04-2012 23:00

"Nati Meir a dat dovada de o deosebita staruinta pe cale infractionala". Spune judecatorului, care a decis sa-l aresteze preventiv pe fostul candidat la presedintie, acuzat ca a impartit, in stanga si-n dreapta, bani falsi.

Judecatorul care l-a arestat pe Nati Meir ii face o radiografie personalitatii. In primul rand, pe baza probelor si a celor relatate de cei inselati, magistratul ii reproseaza lui Meir ca s-a dat drept un om de afaceri cu resurse importante de bani - unele care ar veni din Statele Unite de la un partener evreu care ar fi vrut in primavara sa cumpere Steaua lui Gigi Becali.

In realitate lucrurile stateau altfel. Cat priveste statul sau politic de fost deputat si fost candidat la prezidentiale, Nati s-ar fi folosit din plin de el, pentru a-si insela partenerii - oameni de afaceri sau cantareti de manele.

Judecatorul spune la un moment ca se astepta ca Nati Meir sa nu ii copieze pe detinutii pentru care a luptat atat. Toate aceste detalii au dus la decizia arestarii. Ele vor fi analizate de judecatorii curtii de apel la recurs.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO