Mostenitorii lui Dolanescu se lupta pentru o avere de 2 milioane euro

16-02-2010 00:00


UPDATE: "Are tata doi feciori, i-am crescut ca niste flori. Pentru focul dorului, nu pentru al razboiului"... Sunt versuri pline de dragoste, cantate cu foc de Ion Dolanescu pentru cei doi baieti ai lui.

 

Cat a trait, a incercat sa-i faca sa se iubeasca sau macar sa se respecte. Dupa moarte, insa, lucrurile au luat o cu totul alta cale.

Marti, Ionut si Dragos Dolanescu s-au privit in ochi la tribunal, unde vor sa isi imparta "frateste" averea artistului. Pana si judecatorul le-a sugerat sa mearga acasa si sa se aseze mai bine la masa tratativelor.

Peste cateva saptamani se face anul de cand Ion Dolanescu a fost inmormantat, dar si de cand fiii sai Ionut si Dragos se cearta pentru mostenirea de milioane de euro.

Casa din Sinaia este doar una dintre proprietatile disputate. Mostenirea cuprinde si doua imobile la Bucuresti si Butimanu, patru terenuri in Capitala si Tunari, doua locuri de veci, plus drepturile de autor. Neoficial, se vorbeste si despre tablouri de valoare, bijuterii si chiar bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO