S-a sinucis din dragoste pentru profesoara cu care a avut o relatie

Ultima actualizare: 24-10-2012 07:45

O poveste de iubire, intre un baiat de 19 ani si cea care i-a fost profesoara de romana pana in vara, cand el a terminat liceul, s-a transformat intr-o drama, la Targu Jiu.

 

El facuse o obsesie pentru mine. Ma ameninta ca se sinucide. Ma simt vinovata, ar fi trebuit sa dau dovada de mai multa maturitate.
Ramona Mischie, profesoara

Tanarul si-a luat zilele miercuri seara si a lasat in urma un bilet in care a scris: "Visam la un viitor impreuna, dar daca nu se poate, mai bine ma omor".

Rudele lui Alexandru sustin ca mama femeii a aflat de legatura si nu i-a mai permis fiicei sale sa o continue. Spun ca au aflat de relatia cu fosta lui profesoara de romana, din biletul de adio - un document salvat in calculatorul baiatului.

Profesoara, in varsta de 25 de ani, recunoaste relatia, dar vorbeste despre ea la trecut si o numeste "una de scurta durata".

Ramona Mischie nu a fost joi la ore.  Colegii de cancelarie sunt debusolati.Nici prietenii tanarului nu stiau nimic, se pare. Il plang acum, pe internet, unde au postat zeci de mesaje. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO