Tragedie in subteran: un barbat a fost gasit mort in metroul bucurestean

Dată publicare: 07-01-2009 00:00
Dată actualizare: 29-05-2012 07:23


Trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit intr-un tunel de metrou intre statiile Victoriei si Stefan cel Mare. Politistii nu stiu daca a fost un accident sau o sinucidere.


O alta dilema a autoritatilor ar fi cum a reusit omul sa inainteze 200 de metri prin acel loc unde accesul public este interzis.

Putin dupa ora 22.00, marti, trenurile intarziau sa apara in statia de metrou Piata Victoriei. Apar, insa, rand pe rand, pompieri, politisti, un procuror si un medic legist. Anchetatorii intra in tunel, acolo unde mecanicii unei garnituri au zarit, intins pe sine, un barbat fara viata.

Barbatul mort se afla la 400 de metri de statia Stefan cel Mare si pare a fi fost lovit de o garnitura de metrou. Cel mai probabil intr-un moment de neglijenta a agentilor de securitate, omul a reusit sa ajunga pe sine. Ce s-a intamplat exact acolo, imposibil de spus deocamdata.

Omul a intrat singur in tunel, o arata imaginile surprinse de camerele din subteran. Acolo, ori ar fi fost lovit de tren ori s-a electrocutat. Anchetatorii cred mai mult in varianta sinuciderii, dar nu exclud nici un accident.

Barbatul, de 45 de ani, era din localitatea Matasari, judetul Gorj. A petrecut sarbatorile la Galati si venise la Bucuresti de unde sa ia un tren care sa il duca acasa, unde rudele il asteptau chiar astazi. Tocmai si-a maritat fata, spun cunoscutii, si viata sa parea implinita.

Investigatorii asteapta acum raportul legistilor.


Tags: sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO