Gigi Becali, marturii de dupa gratii!


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 00:11
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

S-a impacat cu Vadim pentru ca mama sa i-a spus plangand cat de multe a facut politicianul pentru el de cand este in arest!

Ii cere ajutorul lui Traian Basescu, ar vrea sa candideze la prezidentiale si, deocamdata, nu se gandeste sa vanda Steaua. Acestea sunt declaratiile lui Gigi Becali care a raspuns astazi, in scris, catorva intrebari trimise de reporterii ProTV.

Gigi Becali crede ca se afla acum in arest pentru ca i-a deranjat pe multi. De aceea il roaga pe presedintele Romaniei sa-l ajute: "Am deranjat foarte multa lume de cand am intrat in politica, am facut multe pacate, am jignit, am injurat, am judecat, dar nu credeam ca poate cineva numai pentru atat sa distruga o familie(...) Nu stiu cine face aceste lucruri, dar este clar ca ei nu pot fi numiti oameni(...) Cer presedintelui Romaniei sa-mi garanteze respectarea legii si sa ia masuri impotriva tuturor care au incalcat legea flagrant si fara precedent"

Despre decizia de a candida la alegerile europarlamentare alaturi de Corneliu Vadim Tudor, Becali a spus: "Cu Domnul Vadim Tudor m-am impacat demult... Ne-am jignit, dar asta demonstreaza ca nu suntem dusmanosi."

Are planuri si pentru prezidentiale, insa nu foarte clare: "Probabil voi candida din partea PNG-CD pentru a-l sustine pe principele Radu Duda. "

Ii ajunge mancarea primita la pachet pentru ca, marturiseste, nu este un mancacios. Regimul e strict - are voie doar doua ore pe saptamana la televizor: "Este cel mai strict arest din tara. Va dati seama cum dorm eu, care plateam avion privat pentru a nu dormi o noapte in strainatate in hoteluri de lux... dar asta este."

Citeste toate declaratia lui Gigi Becali in galeria foto alaturata.

Free Gigi! Comenteaza arestarea lui Gigi Becali!

Dilema lui Vadim: sa-l viziteze sau nu pe Gigi la inchisoare?
Vezi ce
Pac-Pacman! Elibereaza-l pe Gigi Becali! Nu e de joaca!
FULLSCREEN
Gigi Becali, marturii de dupa gratii!
  • /

Sursa: Pro TV

Tags: gigi becali,

VIDEO PROTVPLUS.RO