Jaf cu surubelnita la o banca din Bucuresti

Ultima actualizare: 03-11-2012 19:53

UPDATE: Un barbat a furat 1.300 de euro si 5.100 de lei dintr-o sucursala a unei banci aflate in zona Nerva Traian din Capitala, dupa ce a amenintat-o pe casiera, cu o surubelnita. El este acum cautat de politistii bucuresteni.

40 de secunde de teroare au trecut cu greu intr-o banca din aglomeratul Bucuresti: un barbat inalt, inarmat cel mai probabil cu o surubelnita, a navalit in institutie si a inceput sa dea ordine.

Era in jurul pranzului cand individul a decis ca trebuie sa actioneze. Cu fata acoperita si cu o arma alba in mana, a dat buzna in banca din zona Nerva Traian si le-a urlat celor cinci oameni dinauntru sa ridice mainile. S-a repezit apoi la o functionara care statea la un birou, a luat-o de gat, i-a pus in piept obiectul ascutit si a cerut banii.

In tot acest timp casiera a apasat butonul de panica, dar i-a si adus atacatorului 1.300 de euro si 5.000 de lei, ca nu cumva sa-i faca rau colegei sale. Omul a insfacat bancnotele si a disparut. 40 de secunde i-a luat! De sase ori mai mult a durat pana sa apara in zona si primul agent de paza.

In timpul jafului, in interiorul bancii erau 4 angajati si un client. Paznic permanent nu exista. Pe baza unui contract, o firma isi trimite reprezentantii, in caz de nevoie.

Anchetatorii se uita acum iar si iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Functionara amenintata a intrat in stare de soc in acele momente si spune ca nu a putut sa retina semnalmentele suspectului. 

"Este prea devreme sa vorbim despre detalii, despre semnalmentele suspectului sau despre alte chestiuni de acest gen. Le vom comunica imediat ce le vom avea", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!