Incendiu la Facultatea de Litere de la Universitatea Bucuresti

22-01-2010 00:00

Incendiu la Facultatea de Litere de la Universitat...
Incendiu la Facultatea de Litere de la Universitat...

UPDATE - "Se vad flacari in Universitatea Bucuresti", a fost alarma care a pus in miscare vineri, in jurul orei 12:00, zeci de pompieri si medici.

Institutia s-a umplut de un fum gros, pana la etajul sase, din cauza unui foc puternic izbucnit in subsolul Facultatii de Litere. Spaima s-a instalat in cladirea cu peste 200 de studenti, majoritatea aflati in focurile sesiunii de iarna.

Din sala de examinare a fost scoasa pe brate o studenta intoxicata cu fum. Doctorii de la SMURD au preluat-o rapid cu o targa, i-au pus masca de oxigen si au incercat sa afle detalii despre starea ei.

Echipajele medicale au mai primit alti patru pacienti, tot din randul cursantilor. Pentru doi dintre ei ingrijirile din ambulanta n-au fost de ajuns - specialistii au decis internarea.

Militarii au localizat focarul in sala folosita pe post de arhiva. Acolo erau deja scrum dosare pline cu tot felul de acte.  La o prima vedere, valoarea pagubelor trece de 20.000 de lei.

Rectorul Universitatii Bucuresti, Ioan Panzaru, a spus ca in zona respectiva se intra foarte rar, pentru ca acolo nu au loc activitati didactice. Acesta a precizat ca geamurile de la sala nu erau sparte, astfel ca exclude posibilitatea ca cineva sa fi aruncat cu un obiect care sa fi provocat incendiul, informeaza Mediafax.

Daca ati filmat imagini cu incendiul de la Universitatea Bucuresti, trimiteti-le aici!


VIDEO PROTVPLUS.RO