Gorbunov, judecat pentru o talharie de acum 6 ani - stiri interne pe scurt

02-03-2009 00:00

Primul suspect arestat in cazul jafului de la casa de schimb valutar din Brasov este judecat la Deva pentru o talharie mai veche. Vezi care sunt cele mai importante stiri interne ale diminetii!


SE STRANGE LATUL
Serghei Gorbunov este acuzat ca in urma cu 6 ani l-a atacat pe patronul unei case de schimb din Deva si i-a furat 65.000 de lei. Intre timp, cel de-al doilea suspect arestat in cazul de la Brasov, Serghei Gribenco, a fost recunoscut de cativa martori, au declarat pentru PRO TV surse apropiate anchetei.

PRESEDINTE IN VREME DE CRIZA
Presedintele Traian Basescu se va intalni, in perioada urmatoare, cu reprezentantii bancilor comerciale din Romania, pentru discutii pe tema continuarii finantarii economiei, in conditiile actualei crize financiare. Seful statului va discuta si cu reprezentantii marilor companii de constructii, pentru a vedea ce trebuie facut pentru dezghetarea acestui important sector al economiei, in prezent blocat de criza.

GREVA DE AVERTISMENT
Membrii Sindicatului National al Functionarilor Publici intra astazi in greva de avertisment de doua ore, cerand plata orelor suplimentare si a sporurilor anulate de guvernul Emil Boc. La protestul programat intre orele 8.30 - 10.30 participa 23.000 de functionari din administratia publica, dar si angajati ai Ministerului de Extrene.

LEUL INCEPE CU STANGUL
Incepe o saptamana grea pentru moneda romaneasca, in conditiile in care euro a crescut iarasi la 4,29 lei, iar dolarul la 3,39 lei.


VIDEO PROTVPLUS.RO