Gimnastul Marian Dragulescu, acuzat din nou ca si-a batut fosta sotie!

Ultima actualizare: 05-10-2012 09:40

UPDATE - Ca la ei la nimeni - asa se rezuma, din pacate, povestea sotilor Dragulescu. Renumitul gimnast, in pauza de activitate, pare ca isi pregateste si o cariera in box.

Larisa, fosta lui nevasta, sustine ca a batut-o iar. Asta chiar daca s-au despartit de cateva luni. Joi seara insa, au dat nas in nas. Sportivul, dar si mama acestuia, ar fi tabarat pe femeie chiar in fata blocului.

"Mama lui m-a lovit de trei ori cu portiera de la masina, dupa care m-a scuipat pe geam, s-a dat jos, a inceput sa ma palmuiasca, sa ma traga de par si Marian ma tinea maini sa nu pot sa fac nimic", este declaratia socanta a Larisei Dragulescu.

Femeia spune ca este disperata. Nu mai stie cum sa iasa din acest cosmar.

Vineri dimineata, fosta sotie a gimnastului a mers la Institutul de Medicina Legala sa isi scoata certificat medico-legal. Vrea sa il dea in judecata pe Marian. Scandalul de joi seara ar fi inceput dupa ce i-ar fi reprosat lui Marian nu isi iubeste copii si ca nu le-ar da pensie alimentara.

La inceputul lunii octombrie 2008, Marian Dragulescu a fost invitatul lui Catalin Maruta in emisiunea Happy Hour tot dupa un astfel de circ.

Acum sportivul nu a fost de gasit pentru a raspunde acuzelor aduse de Larisa.

www.acasatv.ro: Larisa sustine ca fostul sot, Marian Dragulescu, a mai batut-o o data

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO