Doar mama lui Ionut Nicolae a plans la inmormantarea macelarului din Brasov

Ultima actualizare: 21-10-2012 19:30

Recunoaste ca a facut moarte de om, dar spune ca nu a avut de ales. Detinutul care l-a sugrumat pe asasinul celor doua tinere din Brasov a explicat ca Ionut Nicolae il amenintase cu moartea.

Asa ca l-a omorat el primul, ca sa scape. In timp ce el era audiat de procurori, taximetristul era inmormantat. Extrem de putina lume l-a condus pe ultimul drum. Iar preotii au refuzat sa ii faca slujba in biserica din cauza crimelor comise de victima.

In declaratii, Mihai Szas pare confuz. Amesteca teama de Ionut cu revolta care l-a cuprins cand acesta i-a povestit crimele si cu prietenia care ii lega. Tanarul de 21 de ani sustine ca de fapt n-a vrut sa-l omoare si ca in niciun caz nu este asasin platit, asa cum crede mama celui omorat.

Tanarul care l-a sugrumat pe taximetrist va pleda vinovat in fata judecatorilor. Spera sa obtina astfel o pedeapsa mai mica de 20 de ani.

Mihai Szasz sune ca intre el si Ionut Nicolae se legase o prietenie stransa. Nici vorba de ura si dusmanie care sa fi dus la crima. In cele trei luni cat au stat impreuna, Ionut Nicolae a apucat sa-I povesteasca in detaliu cum le-a schingiuit si asasainat pe cele doua tinere.

Nu parea sa aiba remuscari, parea detasat, chiar radea, dupa cum isi aminteste colegul lui de celula. Cand, in joaca, Ionut l-a amenintat pe Mihai ca-l omoara, acesta din urma a intrat in panica, sustine el, si asa s-a ajuns la crima.

Vezi aici DECLARATIA ucigasului lui Ionut Nicolae!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO