Vezi aici DECLARATIA ucigasului lui Ionut Nicolae!

Ultima actualizare: 19-08-2012 01:47

Mihai Sasz, puscariasul de la Codlea, a povestit cum l-a sugrumat pe Ionut Nicolae in inchisoare. Mihai era coleg de celula cu taximetristul din Brasov care a asasinat doua tinere si le-a ascuns cadavrele timp de doi ani.

"Mi-a fost frica ca daca scapa din mainile mele urma sa mor eu," le-a pus Mihai Sasz procurorilor.

Ucigasul lui Ionut Nicolae a spus ca s-a inteles bine cu acestea si ca aveau o relatie de prietenie. "Cum sa nu-mi para rau, (...) inca nici nu realizez ce-am facut," a adaugat Mihai Sasz.

Desi supraveghetorul a vazut prin vizeta cum Ionut Nicolae era sugrumat, nu a putut interveni. Conform procedurilor, pe timpul noptii angajatul penitenciarului putea intra in celula din zona de maxima securitate numai dupa informarea superiorilor si insotit de trupele de interventie. Asa ca, Ionut Nicolae a murit asfixiat in cateva minute, dupa ce colegul de celula l-a strans de gat.

Taximetristul Ionut Nicolae a fost acuzat ca a omorat in chinuri groaznice doua tinere, ca sa le ia banii.A incercat sa scape de pedeapsa, invocand halucinatii. Le-a spus judecatorilor ca a crezut ca fetele erau de fapt broaste testoase si il atacau.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO