Imagini si declaratii socante! Au ars de vii in masina

Ultima actualizare: 16-10-2012 16:44

O masina care ardea ca o faclie si doi oameni inauntru, care implorau ajutor. Iata peisajul care le-a inghetat sangele in vine unor soferi ce traversau sambata noapte drumul dintre Targoviste si Bucuresti.


Nimeni n-a reusit sa faca o minune pentru sofer si pasagera, sot si sotie. Cand s-au apropiat ca sa ii scoata din flacari, rezervorul a explodat. Va avertizam ca marturiile celor care au fost de fata sunt socante.

"Incercati sa ma salvati, tipa de pe bancheta din spate, dar erau flacarile prea mari. Tipa: salvati-ma ca iau foc, ard de vie", au povestit martorii.

"Erau oameni care incercau sa-i scape, au dat cu extinctoare, dar a luat foc si au plecat toti de langa masina. Era o flacara... cred ca avea 4 metri.  Ei erau vii, tipau, au avut picioarele prinse", a mai spus unul dintre cei care au asistat la teribilele scene.

Chiar barbatul de la volanul masinii arse a declansat infernul. Venea de pe un drum laturalnic si a intrat pe sosea fara sa se opreasca la stop si sa se asigure. Din spate i-a trasnit practic un alt autoturism, al carui sofer n-a mai avut timp sa reactioneze. Ambele vehicule au ajuns pe camp. Cea in care erau cei doi soti a luat foc in impact.

Cand au ajuns pompierii, femeia de 40 de ani si barbatul de 48, pe care-i asteptau acasa doi baieti, erau deja carbonizati. I-au scos cu greu, dupa ce au taiat bucati din masina. Intre timp, medicii au fugit sa ii ajute pe oamenii din celalalt autoturism implicat in accident. Au gasit un tanar de 21 de ani, care conducea, si trei fete, minore. Mergeau la club, dar au ajuns direct la urgenta.

Baiatul care conducea este in stare grava. Fetele sunt tot internate, dar se simt bine, au anuntat medicii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO