Agheasma la dozator si icoana cu cristale Swarovski!

Ultima actualizare: 02-11-2012 15:48

Credinta tine pasul cu tehnologia si cu moda. Intr-o biserica din Brasov, unde au fost expuse moastele Sfantului Andrei, miile de credinciosi care au luat cu asalt lacasul au avut pe langa revelatia divina si una de natura...lumeasca.

Oamenii au descoperit cu stupoare o icoana cu pietre swarovski si agheasma la dozator. Usor bulversate, doua doamne au aflat repede ca dozatorul in care s-a turnat apa sfinta cu o palnie a fost donat de un enorias sufletist.

Prin intermediul unui afis, credinciosii sunt sfatuiti sa-l actioneze cu o cana. Din pacate, nimeni nu precizeaza daca aghiasma se poate servi calda sau acidulata, din moment ce a fost pusa intr-un astfel de aparat.

Slujitorii bisericii spun ca dozatorul este practic si ca dincolo de comentarii oamenii stau mai putin la coada. In plus, daca se goleste, recipientul este realimentat usor, direct din butoi.

La Brasov, biserica tine pasul si cu moda. Pelerinii isi fac mai nou cruce in fata uneia dintre cele mai scumpe icoane din tara, care a fost batuta in sute de rubine si in cristale swarovski.

Icoana, facuta la comanda unui om de afaceri din oras, va ajunge sub forma de donatie intr-o biserica din New York.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO