A sechestrat trei soldati americani pentru ca nu au vrut sa plateasca nota

Ultima actualizare: 23-10-2012 10:54

Razboi psihologic intre trei militari americani si patronul unui club de noapte din Bucuresti. Primii, barbati tineri si pusi pe chefuit, au constatat dupa o noapte reusita ca trebuie sa isi lase toata solda la bar.

Li s-a parut nota astronomica si au refuzat sa plateasca. Vazand una ca asta, proprietarul localului a uitat ca are de-a face cu niste soldati adevarati asa ca hotarat sa ii sechestreze.

Clubul de noapte unde americanii au aflat ca au de platit 3.000 de euro se afla pe strada Ion Campineanu. Suparati ca nu consumasera de atatia bani, barbatii au refuzat sa plateasca si, in acel moment, a izbucnit scandalul.

Se pare ca cei doi piloti de supersonic si un camarad au fost bagati intr-o camera si amenintati cu bataia chiar de patronul localului si de un apropiat al acestuia. Intr-un final, un prieten al americanilor a venit si a achitat nota.

Anchetatorii spun ca acelasi patron, la cateva zile distanta, ar fi procedat la fel cu alti doi militari ai Statelor Unite, pe care i-ar fi si lovit. Pentru ca toti au depus plangere la politie, autoritatile au perchezitionat clubul de noapte.

In prezent, patronul si prietenul acestuia sunt cercetati pentru lipsire de libertate si talharie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO