Romania, condamnata sa iasa din criza in 2011. Afla de ce!


Ultimul update: Duminica 12 August 2012 03:24
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice

Romania a ramas singura tara din lume pe scadere economica, asa ca tara noastra este obligata ca la anul sa iasa din criza. Este previziunea jurnalistilor de la Ziarul Financiar, dupa ce au luat pulsul comunitatii de afaceri din Romania.

Marti seara, managerii care conduc cele mai valoroase companii de la noi isi ridica premiiile la "Gala Ziarului Financiar". 

Practic, marti seara aflam care este noua ordine a economiei romanesti din Anuarul ZF Top 100 cele mai valoroase companii.

Primele 10 vor fi premiate la Gala si mai sunt patru premii speciale la categoria "iesirea din criza", pe care o prezic jurnalistii si oamenii de afaceri .

Jurnalistii de la Ziarul Financiar au spus inca din 2004, cand lansau Catalogul de previziuni "Romania in 2010" ca in acest an, la noi in tara pretul mediu pe metrul patrat la locuinte va fi de 700-800 euro. Dupa cresteri fabuloase si dupa alti doi ani de criza, chiar acesta este pretul.

Nici macar un Mall nu exista in Romania la prima aparitie ZF. Acum sunt 50. In 12 ani de la primul numar, Ziarul Financiar s-a transformat in documentul schimbarilor importante din Romania.

Gramajul saraciei: alimentele vandute la lingurita, in Galati
Romania va iesi din recesiune in 2011, dar inflatia va fi de 5,4%
Romania, una dintre cele mai vulnerabile economii
VIDEO PROTVPLUS.RO