Reduceri de necrezut de la dealerii auto!

24-02-2009 00:00

In premiera pentru Romania, vedem cat de bune pot fi preturile masinilor noi. Stocurile de care nu reusesc sa scape si programul "Rabla" i-au convins pe dealeri sa faca reduceri imposibile in trecut.


Chiar si producatorul national si-a facut curaj si ne prezinta masina de 5.000 de euro din programul REMAT.

Daca vreti sa stiti cum arata modelul de 4.990 de euro scoateti vopseaua de pe bara, proiectoarele de ceata, ornamentele nichelate.

Asa cum am promis, venim pe langa cei 3.800 de lei de la stat cu inca 3.800 reducere, patru ani garantie si finantare mai buna.
Cornel Manucu, director comercial Dacia Renault
Si pregatiti-va pentru un interior spartan fara casetofon, aer conditionat, airbag pentru pasager si o tapiterie mai ieftina. Ce ramane in final? O masina care sa te duca din punctul A in punctul B.

Majoritatea marcilor generaliste fac reduceri de la 1.000 la 4.000 de euro, pe langa banii dati de stat. Asa se face ca tot mai multe modele pot fi deja cumparate cu rate atragatoare.

"Reducerile acopera exact diferenta de curs. Ar trebui sa vedem si o prima de casare mai mare in conditiile devalorizarii euro,'' a declarat Oran Marculescu, ProMotor.ro.

Statul a anuntat ca va oferi anul acesta 60.000 de cote a 3.800 de lei noi. Programul de innoire incepe in luna martie.


VIDEO PROTVPLUS.RO