Lux de criza... reduceri de 50% la hotelurile din Dubai

Ultima actualizare: 07-10-2012 05:30

Nevoiti sa mai reduca din tarife daca nu vor sa ramana cu sute de camere neocupate, hotelierii au taiat preturile si cu 50%! De exemplu, o camera in singurul hotel de 7 stele din lume costa putin peste 1400 de dolari.

Ce-i atrage pe straini in Dubai? Daca pana nu demult turistii din lumea intreaga spuneau "luxul", acum, ei raspund ca pentru reduceri. Recesiunea a modificat radical tarifele de la cateva dintre cele mai somptuoase hoteluri din lume. Pana si managerii de la Burj Al Arab au injumatatit preturile.

La inaugurarea fastuoasa de anul trecut a hotelului Atlantis, un apartament se inchiria cu 20.000 de euro pe an. Acum e 8.000. Reducerile ii bucura si pe clientii cu gusturi excentrice.

Cum, rand pe rand, hotelierii au tot scazut din pret, nu-i de mirare ca nu se plang de clienti. Anul acesta de sarbatori, rata de ocupare este deja de 80%.

Chiar si asa, criza a muscat puternic din Dubai, care a avut nevoie de un imprumut de 10 miliarde de dolari de la emiratul Abu Dhabi pentru a plati datoriile la creditori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO