“Croitoru este baiatul lui Basescu”! Mircea Geoana, la "Dupa 20 de ani"

18-10-2009 00:00

Liderul PSD a declarat in cadrul emisiunii difuzate de Pro TV in fiecare duminica, de la ora 10:00, ca Lucian Croitoru este omul “din spatele” presedintelui Basescu si al premierului Boc, pe probleme economice.


Intrebat cum comenteaza faptul ca liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca edilul Sibiului, Klaus Johannis, sustinut de PNL, PSD, UDMR pentru functia de premier, este si persoana pe care intentioneaza sa o nominalizeze ca premier daca va castiga alegerile prezidentiale, Geoana l-a criticat pe Antonescu.

"Pe Johannis il sprijin din toata inima, dar domnul Antonescu face aceeasi greseala pe care i-o reprosam cu totii domnului Basescu. Un presedinte nu poate sa spuna inainte sa constate o majoritate si inainte sa se consulte cu partidele cine va fi prim-ministru. Am senzatia ca domnul Antonescu vrea sa-l foloseasca pe Johannis si ca agent electoral pentru propria campanie", a spus Mircea Geoana.

Geoana a sustinut ca Lucian Croitoru este un "pion de sacrificiu", Traian Basescu stiind, inca din momentul desemnarii acestuia, ca nu va trece in Parlament.

Mircea Geoana, invitat la "Dupa 20 de ani". Vezi aici emisiunea!
 


VIDEO PROTVPLUS.RO