Traian Basescu, invitat la "Dupa 20 de ani"! Vezi aici toata emisiunea!

Ultima actualizare: 15-09-2012 16:59

Basescu a fost invitat special al emisiunii "Dupa 20 de ani". Seful statului a acuzat partidele politice ca "au inchis ochii" in fata interesului national si ca au demis un guvern, creand o criza politica ce se va suprapune peste cea economica.


In ceea ce priveste numirea lui Lucian Croitoru, si nu a lui Mugur Isarescu, Basescu a mentionat: "Nici macar nu mi-am pus problema, cum sa il iau pe guvernatorul BNR, care face o treaba buna acum, in timp de criza, si sa il pun la Guvern".

Saptamana care se incheie a fost ca "un vis urat" pentru Traian Basescu. Marti, guvernul Boc 2 a fost izgonit de la Palatul Victoria cu o motiune de cenzura, iar joi presedintele l-a propus in functia de premier pe economistul Lucian Croitoru, desi opozitia il sustine pe Klaus Johannis, primarul Sibiului.

Presedintele a fost deranjat de atitudinea lui Klaus Johannis dupa ce a fost propus pentru postul de prim-ministru. Traian Basescu a spus ca a asteptat de la Johannis macar un telefon.

Despre piata valutara, presedintele a mentionat ca obiectivul BNR este sa mentina un curs optim pentru a stimula eforturile, dar si sa mentina veniturile populatiei.

Traian Basescu: "Eram mai fericit pe vremea cand eram comandat de nava"

Traian Basescu: Saptamana politica abia incheiata a fost una de cosmar!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO