Care sunt criteriile care stau la baza unui mic dejun sănătos, în funcție de vârstă
Un mic dejun sănătos depinde de vârstă, de nivelul de activitate fizică și de obiectivele legate de siluetă.
Ne alegem ingrediente în funcție de energia sau mă rog, silueta și energia pe care o cheltuim peste zi, silueta pe care o avem și energia pe care trebuie s-o cheltuim peste zi.
Micul dejun aduce din exterior calorii în principal și carbohidrați, glucoză, acest combustibil de care are nevoie organismul nostru astfel încât să nu pună ficatul la bătaie depozitele de grăsime, ceea ce este important la copii.
Dacă suntem la cură de slăbire și vrem ca micul dejun să nu lase urme asupra siluetei, atunci optăm pentru un mic dejun proteic și la micul dejun și în timpul zilei proteine însemnă carne, pește, o legumă. Deci scoatem făinoasele, carbohidrații și micul dejun este safe
În schimb, dacă există o muncă fizică, un sport de efectuat, dacă avem cum să cheltuim acele calorii, atunci da, punem carbohidrați, punem pâine, punem cereale de mic dejun.
Mai multe informații puteți găsi în video.