O injectie l-a lasat paralizat cand avea 3 ani. Copiii lui n-au cerut jucarii de Craciun, ci doar sa fie din nou o familie

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40

Asa arata fericirea pentru Marius, George si Alexandru. Sa fie alaturi de parintii lor, pe care-i iubesc mai mult decat orice pe lume.

Tatal lor a ramas paralizat la varsta de 3 ani, in urma unei injectii care i-a afectat nervii. Din cauza dizabilitatii, barbatul spune mahnit ca nimeni n-a vrut sa-l angajeze, chiar daca se pricepe la calculatoare. Familia este nevoita sa se descurce cu 900 de lei pe luna, pensia de handicap a barbatului plus indemnizatia de insotitor a sotiei. Sunt zile in care nu au nici macar o paine pe masa.

"Avem acum saptamana asta si le dam...saptamana viitoare pauza. Sunt zile in care nu avem..."

Ca sa le ofere un trai mai bun copiilor, Florian a plecat in Spania ca sa-si caute o slujba. Acolo insa a fost victima unui accident care i-a agravat starea de sanatate. A fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni.

"Mi-a dat prioritate la trecerea de pietoni si urmatoarea masina din dreapta m-a lovit. si am bazinul fisurat aici si in fata si in spate. Mi-a fost frica ca mi-au spus doctorii ca am hemoragie interna la bazin si m-am speriat mult", povesteste Florian.

"Credeti-ma ca nu mai aveam cuvinte...chiar n-am putut sa mai vorbesc in acele momente cand am auzit...i-am zis sa nu se sperie, ca sunt bine, ca n-am nimic...n-am fost alaturi de el si s-a chinuit", spune cu regret Claudia.

Cei trei frati, in varsta de 5, 9 si 11 ani, nu i-au cerut jucarii lui mos Craciun ci doar sa fie iar o familie.

"- A venit Mos Craciun la tine?
- Nu.
- L-ai asteptat?
- Da...
- Ce ti-ar fi placut sa-ti aduca?
- O casa...atata...ca sa stam, sa stea si tati..."

Cei care vor sa ii ajute sa aiba o locuinta a lor, pot face donatii in contul:

CONT IN LEI DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA: RO28BTRL04301201K34781XX
TITULAR CONT: MUTI CLAUDIA
CONTACT FAMILIA MUTI: 0762.705.493

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO