Câte diete a ţinut Horia Brenciu. "De două ori pe an mănânc shaorma"

×
Codul embed a fost copiat

După 30 de ani de activitate, Horia Brenciu și-a îndeplinit un vis.

Amatorii de orice vârstă, de la copii la adulți, cu sau fără talent, pot veni la Academia care-i poartă numele. Vor învăța să treacă peste acea barieră a făcutului de râs, ne spune chiar antrenorul de la Vocea României.

Horia a creat și un curs special, Stage Coaching. Ideea i-a venit când una dintre fiicele lui, extrem de talentată, nu a trecut de preselecții la un concurs,din cauza emoțiilor.

Oana Cuzino: „Cu alimentația cum stai că tot suntem la „Ce se întâmplă, doctore?”

Horia Brenciu: „Acest subiect este foarte delicat.”

Citește și
csid
Cum au devenit culorile un dicționar de boli pentru medici
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Oana: „Fast food?”

Brenciu: „Nu, o dată pe an, de două ori pe an mănânc shaorma. Au fost momente în viața mea când și tăticul meu mi-a spus: „Te-ai cam îngrășat”. Există momente în cei 26 de ani de viață publică când am căutat să reglementez toate aspectele astea. Am făcut 5-6 diete. Am alergat, niciodată constant, asta a foat marea mea greșeală. Tu poate alergi 15 minute și slăbești 5 kg, eu poate aleg o zi și slăbesc 5 grame. Fiecare om e cu distracția lui. Lucrul la care sunt cel mai slab pregătit e masticația. Soția mea îmi spune, „Horia, dragoste vieții mele, să o iei pe Mia de la școală”. Când intru în casă nu mai am timp de mâncat și deschid frigiderul , iau ceva în gură și graba asta se vizulizează în masticație. Aceasta e problema mea. Așa sunt, eu pe fugă mereu. Nimeni nu e perfect, nici măcar eu. Tot ce mi se întâmplă în ultimii ani a condus spre locul ăsta. Elevii vin să se simtă bine. Cred foarte mult în cercul ăsta, elev- profesor- loc. Am fost să fac un curs special de stage coaching. Îi învăț pe viitorii artiști cum să se comporte pe scenă. Am văzut oameni cu o voce senzațională, dar corpul lor nu spune același lucru. Tot ce e nemuzical îi aparține soției mele ca idee. Ea a făcut yoga la 40 și ceva de ani. De ce nu facem lucrul acesta? Pentru că părintele vine cu un copil la baterie, îl lasă așa acolo și ca părinte, de ce să pierzi timpul uitându-te pe telefon, du-te la yoga. Descoperă ceva nou.”

Oana: „Apropo de Maria. Îmi aduc aduc aminte ce spunea soția ta, Alice. Are o voce extraordinară, a vrut să participe la o preselecție la Vocea, dar din cauza emoției.”

Brenciu: „Emoțiile trebuie să existe, doar că tu trebuie să le domini. Alice nu mi-a spus de Maria și preselecții și prima oară când am auzit că Maria a fost la o preselecție tocmai să mă suprindă pe mine, a fost pe Facebook atunci.”

Oana: „Ți-a părut rău.”

Brenciu: „Mi-a părut rău, dar experiența respectivă o să-i dea de gândit. Emoțiile nu sunt doar când urci pe scenă și când prezinți un proiect, când te întâlnești cu iubitul tău sau cum sunt eu acum. În timpul fiecărui interviu încep să vorbesc prea mult și să nu-mi găsesc locul. Oana, când mi -a spus mătușa mea, Doina: „Bravo, mulțumesc, Horia, tu știi că n-ai vorbit până la 4 ani. Băi, erau ai tăi plecați de acasă, am vorbit la ține, te-am luat de umeri ,dar vorbește omul odată.” Amândoi avem copii. Unul dintre copii nu vorbește, îl duc la doctor: „Ce se întâmplă, doctore”, îl duci la logoped. „Domnule, ai puțină răbdare. Poate nu a avut motiv să urle, să țipe sau ca în bancul ăla, totul a fost perfect până acum”. E important să îți păstrezi echilibrul. Habar n-am ce se întâmplă. În viața asta, trebuie doar să o facem să merite. ”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
De ce carnea de porc poate fi mai sănătoasă decât cea de vită.
De ce carnea de porc poate fi mai sănătoasă decât cea de vită. "Ăsta e paradoxul porcului"

Astăzi mergem la restaurant și vă întrebăm: între o friptură de vită și una de porc, care credeți că aduce grăsime mai puțin nocivă pentru organism?

Cum au devenit culorile un dicționar de boli pentru medici
Cum au devenit culorile un dicționar de boli pentru medici

La medicul dermatolog deseori sunt importante coloraţiile pielii, fie că vorbim de nuanţe de maro ori roşu. Medicul stomatolog, în schimb, urmăreşte decolorările mucoasei orale. În special, dacă nuanța trece se schimbă de la roz pal la alb.

Problema de sănătate care poate pune sarcina în pericol. Cum se vindecă
Problema de sănătate care poate pune sarcina în pericol. Cum se vindecă

Trompa uterină, locul unde se întâmplă fecundația. Are un capăt legat de uter, celălalt este liber în abdomen. De ce ne interesează aceste detalii anatomice?

Afecțiunile care cresc riscul de gripă. Cum putem evita îmbolnăvirea
Afecțiunile care cresc riscul de gripă. Cum putem evita îmbolnăvirea

Luna octombrie este recomandată vaccinarea anti-gripală. Imunizarea, bazată pe structura aceluiași virus, dar distrus, asigură o primă întâlnire dintre germene şi organismul uman.

Cum putem preveni leziunile care apar la nivelul timpanului
Cum putem preveni leziunile care apar la nivelul timpanului

În lipsa unei intervenții, infecțiile severe la nivelul urechii pot produce leziuni în timpan, o zonă care este greu de recuperat. Din acest motiv, medicii fac, controlat, o mică leziune în acest organ, astfel întât să dreneze infecția.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.