Consumati zilnic fibre pentru o digestie excelenta si pentru un sistem cardiovascular puternic
Alegeti frecvent cerealele care nu contin gluten. Orezul si malaiul concureaza puternic cu quinoa. Consumati preparate pe baza de quinoa, va sfatuiesc specialistii.
Aceasta planta nu contine gluten si poate fi usor de digerat.
O recomanda si continutul de fier, magneziu, vitamina E si acizi grasi nesaturati.
In fiecare zi trebuie sa consumati cereale de calitate. Va asigura cea mai mare cantitate de fibre dintre toate vegetelele.
Alternati insa permanent cerealele glutenice cu cele non-glutenice. Cele din urma sunt reprezentate de orez, malai, hrisca si quinoa. Lipsa glutenului le face mult mai usor de digerat, indiferent daca suferiti sau nu de intoleranta la gluten.
Faina de quinoa se prepara asemenea orezului. De asemenea, se poate face paine din faina integrala de quinoa.
Boabele expandate pot fi integrate intr-un iaurt natural sau pot fi consumate alaturi de fructe uscate.
Uneori acneea poate fi semnul intolerantei la gluten. O doza de quinoa va asigura peste 50% din necesarul de fibre de calitate.
In felul acesta digestia este rapida si corecta. In plus, fibrele asigura si eliminarea substantelor nocive.
Quinoa este un produs premium cu minerale si vitamine de calitate care va energizeaza.
Consumul frecvent de quinoa scade inclusiv riscul de boala cardiovasculara.