Cele mai sanatoase si eficiente metode de a rezolva problema ridurilor. Ce ne sfatuiesc medicii


Ultimul update: Miercuri 20 August 2014 07:06
Data publicarii: Duminica 17 August 2014 11:04
Categorie: CSID - Ce se întâmplă, doctore?

Cum estompati trecerea timpului? Injectari cu proteine specifice pielii, lumina rosie si chiar propriul dumneavoastra sange, toate sunt folosite de industria cosmetica.

Va preocupa trecerea timpului? Atunci semnele exterioare pot fi estompate prin injectari. La ora actuala, medicii rezolva ridurile si cu sangele pacientului.

Acid hialuronic, colagen si elastina – vorbim despre cele 3 componente naturale ale pielii, care se degradeaza pe masura ce trece timpul. Industria cosmetica mizeaza tocmai pe acestea in tehnicile de infrumusetare.

"Acidul hialuronic fiind o proteina care se gaseste in mod normal in structua pielii, ea poate fi adusa din afara, sub forma injectabila. Ca sa recuperam din cantitatea pieduta pe parcursul anilor", explica medicul Florentina Zaharia.

Aceasta proteina se absoarbe la nivelul pielii si asigura elasticitatea. In privinta colagenului, pe linga suplimente nutritive si creme, e utila lumina rosie.

"Nu este radiatie ultravioleta care sa aiba bronzant, nu are efecte adverse, nu inroseste pielea. Cel mai important este ca in timp pielea isi recapata elasticitatea dupa 8-10 saptamini de expunere la aceasta lumina rosie se vede o vizibila ameliorare a elasticitatii pielii", mai spus specialistul.

La ora actuala, in lupta cu ridurile intra si propriul sange.

"Prelucram singele dupa ce il recoltam de la pacient si alegem anumite tipuri de celule din singe. Nu folosim celulele rosii, nu folosim celule albe", a spus medicul Morad Iancu.

Plasma extrasa se transforma in gel si astfel se reface volumul facial. "Contin si celule active, astfel nu numai ca adaugam volum, ci regeneram tesutul din profunzime datorita celulelor stem si a celule active din continut", a mai spus Iancu.

In felul acesta, efectul este de durata.

Tags: csid, sanatate, riduri, ten,