O motociclista din Rusia a luat justitia in mainile proprii. Cum ii pedepseste pe soferii care arunca gunoi pe geamul masinii

18-09-2014 08:49


Daca va enerveaza la culme cei care arunca gunoiul din masina pe drumurile publice, va va interesa cu siguranta povestea urmatoare.

O motociclista din Rusia e hotarata sa ii pedepseasca pe acesti necivilizati. Si are cateva "dovezi filmate".

Cu siguranta ati intalnit asemenea scene in trafic - un sofer care arunca nepasator gunoiul pe geam. N-ati simtit, macar o data, imboldul sa culegeti resturile de pe jos si sa le aruncati inapoi in masina respectivului? Ei bine, in Rusia, o motociclista cu simt civic chiar asa procedeaza.

O "doamna" la volan, de exemplu, arunca pe geam mucul de tigara. Justitiara o vede, opreste in dreptul automobilului ei si - cum in apropiere era o scrumiera - o ia si o goleste direct in masina vinovatei. Ne putem inchipui cam ce a fost la gura celei sanctionate...

Acest filmuet a fost postat pe un blog auto, unde curg laudele la adresa motociclistei. "Este eroina visurilor noastre", scrie cineva.

In episodul urmator, un sofer arunca o sticla. Vigilenta, motociclista o culege de pe jos si o leaga apoi cu banda adeziva de oglinda retrovizoare a masinii. "N-ar trebui sa primeasca o medalie?", intreaba, plin de admiratie, un internaut.

Citeste si: Un motociclist a scapat ca prin minune dintr-un accident ce i-ar fi putut fi fatal. VIDEO

A supravietuit unui accident de motocicleta, dar doctorii nu i-au mai gasit inima la locul ei. Cazul sau este unic

 

Al treilea act de razbunare il vizeaza pe soferul unui SUV de lux: individul arunca pe geam o punga cu ce a ramas dupa ce a mancat ceva de la fast food. Mai mult, parcase, fara sa se sinchiseasca, pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

Motociclista ridica punga, se opreste langa barbat si ii cere sa deschida geamul, apoi ii arunca resturile si ii atrage atentia ca nu a terminat de mancat!

Multi au presupus ca filmuletul postat on-line a fost regizat si trebuia sa devina viral, ca parte a unei campanii pentru curatenie si civilizatie pe strazi. E drept ca marile companii au mai pus la cale asemenea campanii pentru pastrarea curateniei.

Justitiara noastra apare in filmare si cum arunca gunoiul la cos dupa ce mananca. Iar videoclipul se incheie cu avertismentul: "Nimeni nu va scapa de pedepasa!".

Tags: trafic, soferi, gunoi, rusia,

VIDEO PROTVPLUS.RO