"Deszapezirea lui peste prajit." Cod rosu de nesimtire in Capitala. Soferul care a blocat traficul pentru o ora

Ultima actualizare: 31-01-2014 07:03

Zapada depusa pe bulevardele si strazile din Bucuresti nu este singura care le da batai de cap soferilor de la RATB.

 

Din cauza unei masini parcate fix in mijlocul intersectiei de la Obor, mai multe troleibuze au ramas blocate aseara mai bine de o ora.

Cel mai mult au avut de suferit calatorii, nevoiti sa coboare din mijloacele de transport in comun si sa o ia pe jos prin nameti.

Alte zeci de oameni au inghetat prin statii si se intrebau ce s-o fi intamplat. Pentru fapta sa, soferul vinovat a primit o amenda, dar se va alege si cu dosar penal.

Pentru ca la marginea carosabilului nu a putut parca din cauza nametilor, soferul acestei masini de teren s-a gandit... ca n-o fi foc daca o lasa pret de o ora chiar in mijlocul drumului.

"Uitati! Masini parcate! Ia uite! Hal de deszapezire. Uite! Deszapezirea lui peste prajit. Si ne chinuim si pe partea aia pe la Teiul Doamnei si pe la Bucur Obor pe partea cu magazinul. Nu mai am de aproape o ora pasageri.", a declarat soferul troleibuzului.

 

Din cauza acestui autoturism parcat practic in mijlocul soselei, toate troleibuzele sunt nevoite practic sa opreasca si sa fie tractate de o autospeciala, fiind singura modalitate prin care pot trece intersectia.

"Alta solutie nu avem. Daca ne indepartam de fir, sar betele de la fir si nu mai avem curent.", explica soferul troleibuzului.

Indiferenta il va costa scump pe soferul jeep-ului. Chiar daca a ajuns la autoturism inainte ca aceasta sa fie ridicat, a primit o amenda, si in plus va raspunde in fata legii pentru blocarea circulatiei pe un drum public.

Cand a vazut ce haos a creat, vinovatul nu stia cum sa se scuze.

Pana la urma, troleibuzele si-au reluat circulatia, spre bucuria calatorilor ce inghetau prin statii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO