Doi parinti din Bihor au trecut de la agonie la extaz, dupa ce baiatul lor a disparut.Cum l-au gasit

20-05-2013 15:57


rau

 Baiatul de 13 ani a disparut de-acasa sambata dupa-amiaza si nu a mai fost de gasit. Parintii copilului s-au gandit la tot ce mai grav, mai ales ca cineva a gasit pe malul unui rau hainele baiatului.

 Inainte de momentul disparitiei, baiatul se afla cu tatal sau la pescuit pe malul Barcaului aproape de satul in care locuiesc. La un moment dat a spus ca merge pana acasa dupa apa. De atunci, nu l-a mai vazut nimeni.

Rudele au intrat in alerta si au anuntat autoritatile de disparitia copilului. In timpul cautarilor, pe malul raului Barcau au fost gasite cateva dintre hainele baiatului si pantofii cu care era incaltat. Politistii au chemat imediat pompierii care au inceput sa-l caute cu barci pneumatice, mai ales pe sub crengile copacilor. Toata lumea credea ca baiatul s-a inecat.

Cand toata lumea isi luase gandul ca baiatul ar mai putea fi in viata, a venit vestea cea buna. O echipa de la jandarmerie l-a gasit pe baiat la 15 kilometri in aval de locul unde erau abandonate hainele.

Baiatul a supravietuit doua nopti in aer liber, imbracat doar cu un tricou si cu pantaloni scurti si, in afara de faptul ca este deshidratat, este in afara oricarui pericol.

"Am venit pe malul drept al Barcaului, la 5 kilometri de podul Poclusa, l-am gasit culcat in iarba, deshidratat, semiconstient, l-am ridicat, am vazut ca traieste. L-am recunoscut de la vreo 15-20 de metri", a declarat plutonier adjunct-sef Calin Marinau, Jandarmeria Bihor.

Baiatul si-a revenit in simtiri si a fost predat imediat unui echipaj al ambulantei din Marghita care l-au transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO