VIDEO. Sfarsit cumplit pentru doua femei din Bihor, mama si fiica. Au murit carbonizate in propria locuinta

Ultima actualizare: 20-02-2014 06:59

  Sfarsit tragic pentru doua femei din Bihor. Mama, de 93 de ani si fiica ei, de 69 de ani, au murit carbonizate dupa ce casa in care locuiau a luat foc.

UPDATE Din primele cercetari facute de pompieri, acestia au stabilit faptul ca, sotul femeii de 69 de ani a mutat butelia dintr-o incapere in alta. Era la bucatarie cand a incercat cu flacara aprinsa sa vada daca butelia are scapari de gaz, moment in care s-a produs deflagratia. Barbatul de 77 de ani a reusit sa scape din infernul care s-a dezlantuit in urma lui. Sotia insa si soacra, au ramas captive intr-o incapere alaturata si nimeni nu a mai reusit sa le salveze. Daca se va dovedi ca intr-adevar barbatul este cel care a produs nenorocirea, politistii spun ca acesta ar putea sa fie cercetat pentru ucidere din culpa.
 
______________
Se pare ca incendiul a pornit de la o butelie uitata deschisa care ar fi explodat. Vecinii au incercat sa le ajute pe femei sa iasa din casa, dar n-au reusit sa intre in casa din cauza flacarilor prea mari. Singurul care a apucat sa se salveze a fost sotul femeii mai tinere, care s-a ales cu arsuri pe fata si pe maini, dar este in afara de orice pericol.

Tragedia s-a petrecut in aceasta dimineata, in localitatea Sisterea, putin dupa ora 08:00. Cel mai probabil, cred anchetatorii, nenorocirea a pornit de la o butelie de aragaz uitata deschisa. Flacarile au cuprins in cateva minute toata casa, iar vecinii nu au mai reusit sa le scoata din flacari pe cele doua femei.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul insa, pentru cele doua femei, mama de 93 de ani si fiica ei de 69 de ani, nu s-a mai putut face nimic. 

Camelia Rosca, purtator de cuvant ISU Crisana: "Din nefericire, doua femei au fost surprinse de incendiu in interiorul locuintei, echipajele de pompieri militari gasindu-le, ulterior, carbonizate."

Proprietarul casei a scapat cu cateva arsuri la fata si la maini. El a reusit sa iasa la timp din casa, insa fara sa isi poata ajuta sotia si soacra. Criminalistii cerceteaza acum locul incendiului, iar medici legisti urmeaza sa se pronunte ce anume a adus moartea celor doua femei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Lecții de viață
Lecții de viață - sez. 6, ep. 64

42:30
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!