Britanicii laudă Dacia Sandero: „Cea mai ieftină mașină nouă înainte de Brexit”

20-12-2020 18:24


dacia noile modele 2020

Britanicii consideră că cea mai ieftină mașină care poate fi cumpărată în acest moment este Dacia Sandero. Oferta este însă valabilă doar până la sfârșitul acestui an, înainte de Brexit.

 

Locuitorii din Marea Britanie care sunt interesai de achiziționarea unei mașini noi la un preț avantajos sunt îndemnați să cumpere o mașină românească, Dacia Sandero. Prețul la care poate fi cumpărată, potrivit cotidianului „The Sun” este de numai 7.995 de lire sterline, preț valabil însă numai pentru o precomandă făcută înainte de 31 decembrie.

Jurnaliștii britanici au lăudat modelul românesc, spunând că este la jumătate față de prețul Renault Clio,  și are o serie de dotari inspirate de la mărcile de lux, cum ar fi comutatoare care le imită pe cele de la Bentley, scaune ergonomice, lumini LED, ori stopuri spate inspirate din modelele Lamborghini.

„Este practic, motorul, sasiul si partea electrică de la noul model Clio, dar la jumătate de preț” arată sursa citată.

Varianta superioară, echipată suplimentar a mașinii costă însă 11.595 de lire. Mai puțin decât cele mai ieftine noi Opel Corsa, Ford Fiesta sau Volkswagen Polo.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO