Unde te cazezi tu si gasca ta cand vii la UNTOLD. Ia-ti acum cazare pentru cel mai bun festival din Europa!

09-05-2016 17:02

Unde te cazezi tu si gasca ta cand vii la UNTOLD. Ia-ti acum cazare pentru cel mai bun festival din Europa!

Corturi neconventionale gata echipate, cabane dotate modern si chiar casute de lux, toate sunt pregatite pentru festivalierii din intreaga lume care vin in vara la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Atmosfera unica a festivalului va fi completata si de experiente inedite in campingul UNTOLD. Tinerii vor avea de ales intre mai multe posibilitati de cazare pentru cea mai tare petrecere din 2016.

Pe langa hotelurile si pensiunile din oras, in acest an sunt din nou puse la dispozitie pana la 25.000 de locuri in campingul care va fi amenajat in Livada Palocsay.

Zona va fi pazita 24 din 24 de ore si va avea facilitati precum: dusuri, toalete, apa curenta, foodcourt, statie de reincarcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare si activitati tematice pe timp de zi. Optiunile de cazare sunt:

• Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoana
• Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul ramane cadou)
• Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoana
• Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane
• Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane
• Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane
• Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

CAZARI IN CAMPUSURILE STUDENTESTI DIN CLUJ-NAPOCA

La CAMPUSUL UNTOLD fanii vor avea posibilitatea sa se cazeze in camere cu 4 paturi in caminele universitare Hasdeu si Observator din oras. Camerele de camin vor avea paza pe tot parcursul sederii si receptie non-stop.

• Basic Room/ 350 de lei/ persoana / 4 zile de festival (baie comuna)
• Confort Room/ 425 de lei/ persoana / 4 zile de festival (baie proprie)

Mai multe informatii despre facilitatile fiecarei optiuni de cazare gasiti pe http://untold.com/#booking

Pe langa variantele oficiale puse la dispozitie, organizatorii invita clujenii sa arate ca locuiesc in cel mai prietenos oras din Europa si sa posteze optiunile lor de gazduire in evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 si sectiunea Bedfinder disponibila incepand din 10 mai pe siteul www.untold.com.

PRET NOU LA ABONAMENTE!

Pretul abonamentelor pentru cele patru zile de festival s-a modificat incepand cu data de 04.05.2016 la 375 lei plus taxe. Numarul abonamentelor la acest cost este limitat la 5.000 de bucati. Abonamentele VIP raman la pretul de 600 de RON plus taxe. Peste 45.000 de abonamente s-au epuizat deja pentru editia din 2016 a festivalului UNTOLD. Pretul final al unui abonament va ajunge la 450 de lei plus taxe.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO