Surpriza vietii pentru o romanca stabilita in Belgia. Hotul care ii pradase locuinta era chiar fiul ei

Ultima actualizare: 21-07-2014 07:09

Surpriza de proportii pentru o romanca stabilita in Belgia, care a descoperit ca locuinta ei din judetul Mures fusese calcata de hoti.

Politistii la care a apelat imediat ca sa-i prinde pe raufacatori au aflat ca femeia fusese jefuita de propriul ei fiu, un tanar de 28 de ani.

Dupa divortul de primul sau sot, femeia si-a refacut viata alaturi de un cetatean belgian. Venea deseori impreuna cu el sa-si petreaca vacantele in casa pe care o avea in comuna Vatava din judetul Mures.

Cand a sosit zilele trecute, a descoperit cu stupoare ca din locuinta ii lipseau bijuterii, aparatura electronica si o colectie de bauturi fine, in valoare totala de peste 5000 de lei.

Fireste, a reclamat spargerea la politie, iar firul anchetei a dus pana la baiatul femeii, un tanar stabilit in Cluj. Politistii au aflat ca acesta avea mare nevoie de bani si i-a venit ideea sa faca rost de ei furand de la mama sa. Prejudiciul nu a fost recuperat, iar fiul femeii este cercetat in libertate pentru furt calificat si risca cel putin 2 ani de inchisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO