Snooker de talie mondiala in martie la Cluj. John Higgins si Ken Doherty vin la BETFAIR ROMANIA SNOOKER DAYS


Ultimul update: Joi 21 Ianuarie 2016 07:02
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2016 15:34
Categorie: Ardeal
Snooker de talie mondiala in martie la Cluj. John Higgins si Ken Doherty vin la BETFAIR ROMANIA SNOOKER DAYS

John Higgins si Ken Doherty vin in 2016 la Cluj-Napoca in cadrul Betfair Romania Snooker Days pentru a sustine un meci demonstrativ.

Confruntarea dintre The Wizard of Wishaw si Crafty Ken are loc pe 4 martie, la Sala Sporturilor Horia Demian. Totodata, oportunitatea de a juca un meci cu cei doi campioni mondiali reprezinta si miza pentru 16 jucatori de snooker din Romania, asteptati sa se inscrie la competitia de la Cluj.

Prima editie Betfair Romania Snooker Days aduce in premiera la Cluj-Napoca doi campioni mondiali ai snookerului, John Higgins si Ken Doherty.

John Higgins, in prezent unul dintrei cei mai buni jucatori de snooker, The Wizard, a castigat multiple turnee din care 4 titluri de Campion Mondial.

Ken Doherty, este primul jucator care reuseste sa castige titlul mondial la snooker, atat la amatori (1989), cat si la profesionisti (1997), performanta atinsa doar anul acesta de Stuard Binghman, actualul campion mondial. In prezent Ken Doherty este singura persoana care a castigat Campionatul Mondial la toate cele trei categorii: Under 21, Amatori si Profesionisti.

In 4 martie, cei doi campioni vor face spectacol pentru cei aproximativ 2.500 de participanti asteptati la evenimentul de la Cluj-Napoca. Competitia nationala dintre 16 jucatori va avea loc intre 28-29 februarie iar informatii despre inscrierea in competitie vor fi disponibile din 1 februarie pe www.snookerclubcluj.ro.

Bilete pentru meciul demonstrativ dintre John Higgins si Ken Doherty s-au pus deja in vanzare si sunt disponibile online pe Biletmaster.ro, la casa de bilete a Teatrului National si la Snooker Club Cluj. Biletele sunt structurate pe urmatoarele categorii:

Categoria VIP - 250 lei (doar 200 de bilete); Cuprinde facilitati VIP: acces in zona special amenajata in jurul mesei de snooker, acces la after-party, autograf de la jucatori.

Categoria I - 100 lei
Categoria II - 50 lei
Categoria III - 35 lei

Betfair Romania Snooker Days va fi un eveniment anual organizat la Cluj-Napoca, care va prezenta publicului meciuri demonstrative intre cei mai buni jucatori profesionisti de Snooker din lume.

Competitia nationala din cadrul acestui eveniment va reuni cei mai buni jucatori de Snooker din Romania, carora li se va da ocazia sa ii intalneasca in meciuri oficiale pe jucatorii profesionisti invitati de peste hotare.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO