O vaduva din Bistrita-Nasaud isi creste cu greu copiii. Una dintre fetite este grav bolnava

21-12-2012 16:57


Cat de greu este sa fii mama singura, o poate spune o femeie de 43 de ani din Bistrita-Nasaud, care, dupa ce a ramas vaduva anul trecut, duce o lupta continua de supravietuire, zi dupa zi, ca sa-si hraneasca si sa-si imbrace copiii.

In urma cu trei ani, Andreei i s-a pus diagnosticum cumplit - cancer. A fost operata si are acum un ochi de sticla. Cand credea ca situatia este sub control, mama ei a aflat ca va trebui sa-i faca noi investigatii, de data aceasta la inima.

Femeia are sase copii, dar doi dintre ei, cei mai mari, se pot descurca singuri. Cei patru, mai mici, au nevoie insa de hrana si de atentie permanenta, in special fetita cea mica, Andreea, care de trei ani este macinata de o boala crunta. Recent, medicii i-au descoperit si alte probleme, care cer investigatii speciale, iar mama nu are de unde sa scoata banii necesari.

In urma cu un an, barbatul ei a fost rapus de un atac cerebral, iar dupa cateva luni, s-a prapadit si calul familiei, singura sursa de venit. Femeia e disperata pentru ca trebuie sa se descurce din 160 de lei, cat aduna din alocatiile copiilor si din putinii bani pe care ii primeste de la baietii mai mari, care lucreaza cu ziua prin sat.

Andreea isi doreste o papusa si bomboane pentru brad.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO