O fabrica de mobila din Reghin a fost, pentru 5 ore, sub stapanirea flacarilor

Ultima actualizare: 21-02-2014 00:22

Martorii povestesc ca de la o distanta de 10 kilometri putea fi observat fumul gros, iar flacarile pareau de nestavilit. Suprafata afectata este de 1.200 de metri patrati.

Din fericire, cei 75 de angajati aflati in acele momente la serviciu au iesit la timp din cladire si nu au patit nimic. Pompierii din Reghin, dar si din localitatile invecinate - Deda, Targu Mures si Alunis - au venit la fata locului cu 10 autospeciale. Din cauza fumului gros, militarii au fost nevoiti sa poarte masti cu oxigen.

75 de angajati - din cei 150 cati lucreaza acolo - erau la serviciu cand a izbucnit incendiul. Toti au fost evacuati in siguranta de pompieri.


"Interventia a fost una destul de dificila din cauza cantitatii mari materiale combustibile prezente in depozit. Incendiul se manifesta violent cu flacara deschisa si degajari mari de fum, existand totodata posibilitatea propagarii acestuia la o hala alaturata, precum si la o casa de locuit", spune sublocotenent Mihai Gagyi, purtatorul de cuvant al ISU Mures.

Si in trecut au mai izbucnit incendii in atelier, cel mai probabil din cauza unor scurtcircuite. De data aceasta, se banuieste ca focul ar fi pornit de la un utilaj cu clei folosit la furniruirea mobilei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO