Grigoras a gasit o varianta de rezerva. Ioan Hora, reprofilat fundas dreapta


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2013 00:56
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2013 13:26
Categorie: Ardeal
Ioan Hora

CFR nu are varianta de rezerva pentru postul de aparator lateral dreapta. Drept urmare, mijlocasul va fi reprofilat de Grigoras. Clujenii nu au reusit sa transfere niciun fundas dreapta in ultimele zile de mercato.

Situatie inedita la CFR Cluj. Cunoscuta pentru seriozitate si pentru buna organizare, formatia din Gruia se confrunta in acest tur cu probleme in flancul drept al defensivei. Dupa ce l-a cedat pe Pinto, CFR a ramas numai cu Veleyos. Cum acesta nu a dat randamentul scontat, sefii din Gruia au cautat in ultimele zile mai multe solutii din Portugalia. Nu s-a concretizat niciuna, motiv pentru care Grigoras trebuie sa improvizeze. Tehnicianul il va folosi pe Ioan Hora (foto), mijlocas de meserie, la nevoie pe acest post. Si la amicalul din weekend cu Medias, Hora a fost folosit ca fundas dreapta. O alta varianta pentru acest post este Vasile Maftei, dar Grigoras considera ca fostul rapidist nu mai face fata pe benzile laterale din cauza varstei, 32 de ani.

„Conteaza doar victoria cu «U» Cluj”

Petre Grigoras este sigur ca Ioan Hora poate fi o solutie pe termen lung. „Hora poate fi o varianta pentru acest post, am nevoie de solutii pentru pozitia de fundas dreapta, in conditiile in care il am doar pe Veleyos”, a spus tehnicianul. Altfel, acesta a tinut sa transmita si un mesaj suporterilor cfr-isti in legatura cu derby-ul cu Universitatea. „Pentru noi conteaza numai victoria. Jocul creste, sunt perspective sa facem treaba buna in acest sezon”, a mai declarat Grigoras.
 

Sursa: Pro TV

Ultima achizitie din Gruia e un italian
Tradat de cifre, Kape s-a intors la Steaua. Grecul a fost vandut azi de CFR pe 200.000 de euro
Tradat de cifre, Kape s-a intors la Steaua. Grecul a fost vandut azi de CFR pe 200.000 de euro
VIDEO PROTVPLUS.RO