Artizanii din Romania isi pregatesc produsele. Targul de produse handmade a intrat in linie dreapta

Dată publicare: 07-05-2012 15:47
Dată actualizare: 30-05-2012 11:08


targ sibiu

Targul de produse handmade ArtBoutique strange randurile pentru editia jubiliara. Piata mica din Sibiu, locatia traditionala pentru targ, se pregateste de oaspeti – nu mai putin de 35 de artizani isi vor prezenta colectiile.

Astazi s-a dat startul pentru a zecea editie a targului Artboutique, care se va desfasura in perioada 1-3 iunie, intr-o locatie devenita deja traditionala pentru organizarea acestui targ, Galeria Habitus din Piata Mica.

Artistii care doresc sa isi prezinte ultimele creatii in cadrul targului de handmade de la Sibiu trebuie sa respecte niste reguli foarte stricte. Mai exact, lucrarile trebuie sa se incadreaza intr-una din categoriile acceptate de organizatori: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale, felicitari, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii sau arta culinara.

In cadrul targului, sibienii au parte de o alternativa la comertul de masa, promovand bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migala, produse bio si accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO