UTA se intareste pentru retur. Bogdan Mara a fost prezent la Arad, la primul antrenament al anului

09-01-2012 16:56


bogdan mara

Vedeta care a jucat pentru „Batrana Doamna” in Liga I ar putea sa revina la echipa aradeana. La UTA mai este asteptat si atacantul Sorin Chitu, de la Sageata Navodari

Lotul echipei UTA s-a reunit în această dimineaţă, cu mai multe suprize. Prima supriză a fost prezenţa celor trei jucători excluşi, Jackie Nicolae, Andrei Neagoe şi Claudiu Drăgan, care au susţinut un antrenament. Ei aşteaptă să-şi clarifice situaţia cu conducerea clubului.

Cea mai mare supriză a fost însă prezenţa la stadion a fostului jucător Bogdan Mara. Acesta a stat deoparte, însă a recunoscut că discută cu preşedintele Giovanni Catanzaritti o eventuală revenire la Arad.

O altă revenire este cea a fundaşului Geroge Neagu, fost la CS Mioveni, care a fost astăzi la stadion. Alături de aceştia, au mai sosit în probe Cărpinişan, Muscă şi italianul Caldarola.

În această seară este aşteptată sosirea lui Cătălin Bucur, care a promis să-şi rezolve actele cu Arieşul Turda. Un alt jucător pe care arădenii îl aşteaptă în pregătiri este atacantul Sorin Chiţu, de la Săgeata Năvodari.

Pe lângă cei trei jucători la care s-a renunţat de luna trecută, oficialii arădeni sunt pregătiţi să mai facă restructurări. Primul pe listă pare a fi fundaşul central Claudiu Pascariu, care, din căpitan de echipă, a ajuns rezervă în turul campionatului.(Sursa foto: prosport.ro)

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO