Un vames aradean, condamnat la inchisoare pentru luare de mita, a incercat sa se sinucida. Este in coma la Spitalul Judetean

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
spital arad

 Condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita si aderare la grup infractional organizat, facand parte din condamnatii din lotul 2 Moravita, vamesul aradean Mihnea Fenesan a incercat sa se sinucida.

 El se afla in acest moment in coma, internat la Spitalul Judetean din Arad, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida, luand o supradoza de sedative.

Vamesul aradean fost trimis in judecata pentru aderare la un grup infractional organizat, luare de mita si contrabanda calificata si a fost condamnat de Curtea de Apel din Timisoara la cinci ani si sase luni de inchisoare, la sfarsitul lunii ianuarie. Instanta a mai decis in cazul sau confiscarea sumei de 1.097, plata unor despagubiri catre stat de 1.677.816 de lei, plus achitarea cheltuielilor judiciare in valoare de 12.000 de lei.

Fenesan a fost prins in 28 aprilie 2011, in Linz, de politia austriaca. Vamesul fugise din tara inainte cu o zi de descinderile care au avut loc in vara anului 2011 in vama Moravita, dupa ce ar fi fost informat cu privire la ce avea sa se intample.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO