Un vames aradean, condamnat la inchisoare pentru luare de mita, a incercat sa se sinucida. Este in coma la Spitalul Judetean

10-03-2014 12:52


spital arad

 Condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita si aderare la grup infractional organizat, facand parte din condamnatii din lotul 2 Moravita, vamesul aradean Mihnea Fenesan a incercat sa se sinucida.

 El se afla in acest moment in coma, internat la Spitalul Judetean din Arad, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida, luand o supradoza de sedative.

Vamesul aradean fost trimis in judecata pentru aderare la un grup infractional organizat, luare de mita si contrabanda calificata si a fost condamnat de Curtea de Apel din Timisoara la cinci ani si sase luni de inchisoare, la sfarsitul lunii ianuarie. Instanta a mai decis in cazul sau confiscarea sumei de 1.097, plata unor despagubiri catre stat de 1.677.816 de lei, plus achitarea cheltuielilor judiciare in valoare de 12.000 de lei.

Fenesan a fost prins in 28 aprilie 2011, in Linz, de politia austriaca. Vamesul fugise din tara inainte cu o zi de descinderile care au avut loc in vara anului 2011 in vama Moravita, dupa ce ar fi fost informat cu privire la ce avea sa se intample.
 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO