Peripetii cu un cangur scapat si fugarit prin Arad. Afla cum s-a terminat incidentul

Ultima actualizare: 17-01-2014 07:06

 Mai multi aradeni care au fost prezenti in aceasta dupa-amiaza in zona Garii Aradul-Nou au fost martori la scene neobisnuite: un cangur era fugarit de un grup de copii.

 Nu se stie de unde a scapat exoticul animal si cum a ajuns in zona garii, dar oamenii au sunat la Politia Locala cerand sa intervina pentru capturarea cangurului, care alerga deja printre liniile de tren.

Ica Graur, director Politia Locala Arad: „Apelul parea o gluma, era greu de crezut si pentru noi ca un cangur este fugarit de copii. Femeia care a sunat era insa deosebit de insistenta si ne-am deplasat la fata locului, incidentul fiind confirmat de catre politistii nostri”.

Din pacate, soarta nu a fost de partea animalului, care a sfarsit in mod tragic. Nu sub rotile vreunui tren, ci in portbagajul masinii unui agent de la Politia Transporturi Feroviare. 

Agentul a apelat la sprijinul colegilor si au capturat animalul, dar l-au pus in portbagaj pana cand urma sa fie preluat de Politia Locala si transportat la Centrul pentru cainii fara stapan. In cele din urma, a fost preluat doar cadavrul, care urmeaza sa fie ingropat.

Potrivit politistilor, cel mai probail, animalul a murit din cauza sperieturii si a oboselii indurate.

Politistii Locali incearca sa afle cui a apartinut animalul, luand in considerare varianta ca acesta a scapat din curtea unei case din Aradul Nou. Nu este exclusa nici ipoteza ca animalul sa fi sarit dintr-un vagon.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!