Peripetii cu un cangur scapat si fugarit prin Arad. Afla cum s-a terminat incidentul

14-01-2014 15:50


 Mai multi aradeni care au fost prezenti in aceasta dupa-amiaza in zona Garii Aradul-Nou au fost martori la scene neobisnuite: un cangur era fugarit de un grup de copii.

 Nu se stie de unde a scapat exoticul animal si cum a ajuns in zona garii, dar oamenii au sunat la Politia Locala cerand sa intervina pentru capturarea cangurului, care alerga deja printre liniile de tren.

Ica Graur, director Politia Locala Arad: „Apelul parea o gluma, era greu de crezut si pentru noi ca un cangur este fugarit de copii. Femeia care a sunat era insa deosebit de insistenta si ne-am deplasat la fata locului, incidentul fiind confirmat de catre politistii nostri”.

Din pacate, soarta nu a fost de partea animalului, care a sfarsit in mod tragic. Nu sub rotile vreunui tren, ci in portbagajul masinii unui agent de la Politia Transporturi Feroviare. 

Agentul a apelat la sprijinul colegilor si au capturat animalul, dar l-au pus in portbagaj pana cand urma sa fie preluat de Politia Locala si transportat la Centrul pentru cainii fara stapan. In cele din urma, a fost preluat doar cadavrul, care urmeaza sa fie ingropat.

Potrivit politistilor, cel mai probail, animalul a murit din cauza sperieturii si a oboselii indurate.

Politistii Locali incearca sa afle cui a apartinut animalul, luand in considerare varianta ca acesta a scapat din curtea unei case din Aradul Nou. Nu este exclusa nici ipoteza ca animalul sa fi sarit dintr-un vagon.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO