Doua persoane au ajuns la spital in urma unui conflict cu impuscaturi. "Nu credeam ca o sa traga"

×
Codul embed a fost copiat

 Impuscaturi, duminica seara, intr-o localitate din judetul Arad, in urma unui conflict izbucnit intre doi vecini.

 Totul, dupa ce cainii unuia ar fi sarit gardul si ar fi patruns in curtea celuilalt. In urma altercatiei, unul dintre barbati si-a luat arma de vanatoare si a tras in directia localnicului cu care se certase, reprosandu-i ca nu-si pazeste animalele. Nu l-a nimerit, in schimb, alicele i-au atins pe mama acestuia si pe un prieten care ii venise in ajutor. Ambii sunt internati acum in spital.

Incidentul s-a petrecut aseara, cu putin inainte de ora 21:00. Cei doi au casele gard in gard, iar unul dintre localnici, un barbat de 66 de ani, care este si vanator, l-a sunat pe tanarul de 25 de ani si i-a reprosat ca nu este pentru prima data cand nu are grija de animalele sale. Dupa o discutie aprinsa,
tanarul ar fi iesit la strada cu o bata sa-si ameninte vecinul. Mama acestuia, disperata sa nu se ajunga la un conflict grav, a sunat un prieten al baiatului sau pentru a veni sa-l calmeze.

Cei doi si femeia discutau in fata portii lor cand, la un moment dat, barbatul de 66 de ani a iesit la strada cu arma in mana si a tras de la aproximativ 40-50 de metri.

Mama tanarului si prietenul acestuia au fost atinsi de alice. Femeia a scapat mai usor insa cel care venise sa-i ajute fiul a fost nimerit in cap.

Citește și
politist impuscat Braila
Politist impuscat mortal de catre un coleg, la o vanatoare de mistreti, in Braila
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Femeia a avut noroc pentru ca, spune ea, era imbracata mai gros. Alicele i-au strapus hainele, dar nu i-au intrat in corp.

“Aveam un capot mai gros, cred ca de aia nu au intrat alicele in mine. M-am speriat, eu nu credeam ca o sa traga. Fiul meu nu avea nici o intentie rea, deja era calmat, nu m-am asteptat sa iasa la poarta si sa traga”, a spus femeia.

Prietenul tanarului de 25 de ani, care venise sa aplaneze conflictul, a fost ranit insa mai grav, la cap si, spun medicii, a avut noroc ca a scapat cu viata.

"Cine s-ar fi gandit ca asta o sa iasa cu pusca la strada si o sa traga spre noi ? Mai ales barbat de 66 de ani, poate in America te asteptai sa traga, dar de la vreun tanar”, a spus cel ranit.

Monica Puticiu, sef Unitatea de Primiri Urgente Arad: "Au ajuns la spital doua persoane cu plagi impuscate in cap, gat si torace. Sunt stabili hemodinamic si au fost internati pe sectie."

Barbatul impuscat in cap urmeaza sa fie operat astazi. Cel care a tras cu arma de vanatoare, pentru care are permis, a fost retinut pentru 24 de ore si va fi cercetetat pentru tentativa de omor deosebit de grav si ultraj contra bunelor moravuri. El urmeaza sa fie prezentat judecatorilor in aceasta dupa amiaza cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
O fata de 16 ani si-a ucis bunica, impuscand-o accidental cu o arma de vanatoare
O fata de 16 ani si-a ucis bunica, impuscand-o accidental cu o arma de vanatoare

O fata de 16 ani din judetul Dolj si-a ucis bunica sambata seara, impuscand-o accidental cu o arma de vanatoare, care apartinea prietenului adolescentei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Politist impuscat mortal de catre un coleg, la o vanatoare de mistreti, in Braila
Politist impuscat mortal de catre un coleg, la o vanatoare de mistreti, in Braila

Din greseala, un politist din Braila a fost impuscat mortal in timp ce se afla la o vanatoare autorizata de mistreti. Cel care i-a luat viata accidental este un coleg de birou.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.